27. 9. to
 Vapaapäivä. Join viiniä ja olin Lostarissa, ja sit siellä oli  Jussi  Ahde. Inhosin sitä. Se selitti Elina Knihtilälle kuinka Ruunebergin katu on vaaan niin hyvä. Sitten sellanen maailman lyhyin mies tuli kysymään että onko mun tissit aidot ja nappas saman tien hinkistä kiinni. "Can I try?" Kiva että kuitenkin kysyit. Lähdin Arpan ja Jannen kaa jo ennen sulkemista kotiin. Ostin Maria Gasolinan levyn.

28.9. pe

Aamulla oli vähän heikko olo, mutta ei pahasti. Me piirrettiin kuvataide kurssilla, ja se oli yllättävän ihanaa ja terapeuttista. Treenit meni hyvin ja me naurettiin sikana. Illalla menin Pandersonin kanssa parille, ja Juttikseen syömään. Sitten suunnattiin Loun kaa SydänSydämmen keikalle, jossa oli myösen Are ja Eme. Rokattiin.
Sikailtiin Loun kaa taksi jonossa ja päästiin kotiin alta aikayksikön.

29.9 la

Nukuin, ja nukuin. Lahden reissu peruuntu, kun ei ois päästy sieltä enää esityksen jälkeen pois.
Yritettiin leffaan mutta kun ei sielläkään mennyt mitään, päädyttiin Lijuskan kanssa Casinolle(!?)
se oli hämmentävintä pitkään aikaan. Pelattiin kahtakybää ikuisuus, ja uppouduttiin siihen maailmaan kummallisella intensiteetillä. Näin unia välkkyvistä pelikoneista.

30.9 su
mentiin Sulttaanan kanssa eka nepalilaiseen ja sitten keksittiin mennä arkistoon katsomaan Kaikki Eevasta, joka oli ihan sika hyvä. Kotona kuuntelin tuhat kertaa gasolinan Vanhan auton. Näin Ottoa vielä illalla, sillä oli jo vähän parempi meininki.

1.10 ma

Olin kymmenen tuntia koulussa, eri harjoituksissa ja kokouksissa. Itkin aamulla koulussa, koska joku puhui mulle. Se teki hyvää, että vihdoinkin itku tuli. Päivä tuntu viikolta.
Illalla näin taas Ottoa, ja yritin saada sen tajuamaan että terapeuttejakin on erilaisia. Sen terapeutti oli luvannu ostaa sille auton, jos Otto tekee sille lapsen.

2.10 ti
Aamulla yritin kirjoitta, kuin myös koko päivän, eikä siitä ole tullut lasta ei paskaa.Työpaja ahisti ekaa kertaa, kun en pystynyt kirjottaa niin nopeesti kun oisin halunnut.
Bollywoodissa oli ihanaa, vaikka me näytetäänkin Iitan kanssa(ja niiden kaikkien muidenkin)
ihan pässeiltä. Ei taivu käsi, ei taivu jalka Aasialaiseen malliin.
Valmistin ruokaa, ja pohdiskelen mitä voi tehdä, kun jääkaappi on niin täynnä pilaantuneita asioita, ettei sinne mahdu mitään ei-pilaantunutta??