Hei vaan hei! Melkein viikko on vierähtänyt, ja meikä sen kun panttaa! No ok, ei oo hulluna pantattavaa, onpahan ihan mukavaa vaan! Kelatkaa??!!! Mukavaa? Ihan kivaa!! Mulla!!

Niin enkä ole vielä edes ehtinyt repiä kriisiä siitä ettei oo kriisiä. Hämmentävää. Aikuisuus vois olla tällasta? No joo. Liioittelen taasen. Olin Jkl: ssä oli sairaan kivaa! Oltiin karaokessa jossa ei ollu ketään muita kun meidän jengi, ihan vitun mieltsii täällä ei ikinä pääsis mihinkään karaokeen perjantaisin.

Mä lauloin seuraavat kappaleet:

Sukset (Popeda)

Villi hevosia ( Hanna Ekola)

Matkalla Alabamaan ( Popeda, tässä vaiheessa oma ääni alko kuulostaa hälyttävän hyvältä...)

Huone 105 (Kikka, spiikkasin itteni sisään sanomalla "Kikka elää" Joku tais buuata...)

Lulu ( Tuula Amberla, tiätty, kehitin hienon pylväs koreografian, seisoin sen takana ja heiluttelin vain jalkaa näkyvillä)

Sitten me mentiin Kikkeliin, eli Gglin Marliniin. Jossa me "salsattiin" Netan kanssa perseemme kipeiksi.

Seuraavana päivänä, oli vähän darrarrraa...Urheesti mentiin kuitenkin ostaa illaksi bailuasut, jokainen tais ostaa sovittamatta ekan rätin joka tuli vastaan. Sitten Ihana-Elina teki meille sairaan hyvän nuudeli salaatin. Ah. Sen voimilla lähdettiin siirtymään Managerin luo. Jossa sitten otettiin huikkaa, pitkää pitkää huikkaa...Josta lähettiin puolen yön aikoihin Lutakkoon Old farts klubille, jossa oli perkeleen hyvä musa ja meno. Tanssin tietty ihan villinä sellasella korokkeella, ja toivoin koko ajan Popedaa. Sit ku se luukku meni kiinni, siiryttiin vielä 68:iin ja Jazzbaariin, jossa meikän turnauskestävyys loppui kun seinään...Pakottauduttiin kävelemään kotiin jäätävässä ilmassa, ja vihdoin sänkyyn. Ah. Eilen otettiin sitten rauhallisesti, kävästiin kahvilla ennen kun meikä nousi junaan. Luin koko matkan, ja olin kaheen tasapainonen, joka on perverssiä tollasen dokailun jälkeen. Mutta ehkä se että sain taas pitkästä aikaan nähdä ihania ja vanhoja ystäviä sitten kompensoi. Kun tulin kotiin olin niin tarmoa täynnä, että siivosin koko asunnon. Omituista, Äässikselle sattuu sellasta kerran kolmessa vuodessa. Ja jumalauta, tänään, sama tarmokkuus on vaan jatkunut. Menin jopa pankkiin mc lobon kanssa ja hoidin monimutkasen asian. Sit me mentiin Rossoon ( mä en lobo ihan tajuu miks me käydään aina siellä...)Ja vetästiin pitsat ja bisset ja jälkkärit. Me vaan palkittiin itteemme kun me oltiin menty pankkiin. Lobon passi oli kyl epäkelpo, eikä se saanu asiaansa hoidettua. Mutta tuli se sinne kuitenkin ootteleen.

Tajuuttekste??!! Tää on ihanaa!!!