Loma on nyt sitten ohi. Tai aamulla se on sitten ohi. Meillä on kuukausi taikissa yhtä kurssia, joka tuntuu vähän ärsyttävältä. Ainut hyvä puoli on se että saapahan kunnon ruokaa kuukauden.
Olin Mikkelsonissa. Uitiin ja käveltiin äidin kanssa. Sitten toljotin Raidin 12-osaa dvd:ltä, Piaf -leffan ja Suden vuoden. Kari Heiskanen on suomen seksikkäin mies, jollei koko maailman. Yhtä pornoa koko leffa.
Keski-ikäisyys puhkesi kukkaan taas vauvanvaate puodissa. Etsittiin äidin kanssa Annan babyshoweriin lahjoja. Siellä me lässytettiin vauvanvaatteille, ja myyjät oli väsyneen näköisiä. Koiralle lauleskelin tunti toisensa perään. Se käveli perässä vessaankin ja halusi hierontaa. Kun pakkasin kassit se näytti syyttävältä, ja mua alko itkettää. Tajusin pelkääväni sen kuolemaa enemmän kuin suurimman osan ihmisiä. Yritin penätä siltä lupausta olla kuolematta, mutta se vain heilutti häntäänsä ja pierasi. Käytiin katsomassa Myrskyluodon Maija, ja olisin halunnut liikuttua. Mutta tulin vain vähän vihaiseksi. Miksi teatteri jolla on vain kymmenkunta vakkari näyttelijää ei valitse tuotantoon tekstejä joissa kaikille olisi kunnon rooli? Nyt muutaman hassun repliikin esittäjiä oli liian monta, millä helvetin motivaatiolla ne ihmiset jaksavat kammeta itsenä esityksiin?
Mummo ja ukki kävi lauantaina, ja vietettiin jalkaväki museossa tunti toisensa perään.
Tässä osa siellä käydystä dialogista:

Mummo (isälle): Minäkin olen käynyt maanpuolustus kurssin.
Isä: No sehän on hyvä.
Mummo: Että tiedän sitten missä olla jos sota tulee,  minä olisin ilmatarkkailussa.
Ukki: Sinua nyt tuskin tarvittaisiin missään sodassa, tai ainakin huonosti sitten kävisi.

No nii. Mä en osallistunut oikein keskusteluun. Sen sijaan ukki olisi halunnut antaa mulle up-tronicin, jotta voisin kokeilla toimiiko se, ja mikäli se toimisi hän voisi sitten sen jälkeen käyttää sitä. Kieltäydyin.
Eilen pelattiin annan ja timsin kanssa triviaalia. Ja syötiin aivan vitusti karkkia. Juotuani kaksi kaljaa ja syötyäni ehkä 2kg karkkia, totesin olevani tarpeeksi (sokeri)humalassa mennäkseni nukkumaan.
Tänään olen ollut pieni tarmonpesä ja siivonnut. Pessyt pyykkiä ja tehnyt läksyt. Haahuillut ympäriinsä, ja soitellut ympäriinsä. Ollut iha onnellinen, ja käsivarren mitan päässä kaikesta.